Kom, proef & ontdek!

Kom, proef en ontdek!
Wijn gaat natuurlijk gepaard met proeven. Wij zijn daar ons ten zeerste van bewust. Wij organiseren daarom ook verschillende proeverijen om iedereen de kans te geven ons assortiment te leren kennen en daarmee u de mogelijkheid te bieden om uw aankopen van te voren de kunnen proeven.

Ook zijn wij in het bezit van een Enomatic wijn serveersysteem. Daarom hebben wij altijd 4 witte en 4 rode wijnen voor u op de juiste temperatuur die u op uw verzoek vrijblijvend kunt proeven.

Inloopproeverijen
Op elke laatste zaterdag van de maand houden wij in onze winkel een inloopproeverij. U kunt hier uiteraard gratis aan deelnemen. Op deze dagen zullen er tussen de 10 en 20 verschillende wijnen openstaan, welke u, met uitleg van ons, rustig door kunt proeven. We hopen u dan beetje bij beetje wegwijs te maken in de mooie wereld van wijn.
?
We zullen deze zaterdagen ook gebruiken om de wijnen die op de nominatie staan om aan ons assortiment te worden toegevoegd, aan u te laten proeven zodat we mede aan de hand van uw mening een knoop door kunnen hakken.

Voor- en najaarsproeverij
Twee keer per jaar organiseren wij een grote proeverij in Hotel Ara te Zwijndrecht, onze vaste partner. Meer dan 100 wijnen zullen dan verdeelt over verschillende tafels aan u worden geschonken. Achter elke tafel staat een professional om u alles over de wijn te kunnen vertellen.
Uiteraard wordt er ook voor de nodige hapjes gezorgd. De lokale bakker, slager en kaasboer zullen u dan voorzien van heerlijke begeleiders voor bij de wijn.

De sfeer is altijd zeer aangenaam en ongedwongen zodat u op uw gemak kunt proeven.

Mocht u ge├»nteresseerd zijn, kijk dan in onze agenda voor meer informatie en alle data! 

  • Basbaan - thuiswinkel zakelijk
  • Basbaan - thuiswinkel
  • iDeal