Winkel

Wij zijn een moderne wijnspeciaalzaak waar een echte wijnbeleving, kwaliteit en persoonlijke aandacht voor u als klant voorop staat. U kunt altijd een achttal verschillende wijnen komen proeven die u geserveerd krijgt vanuit ons wijnserveersysteem, Enomatic. Tevens hebben wij een brede selectie aan gedestilleerd openstaan, zodat u  kunt ontdekken welke smaak uw voorkeur heeft. Graag adviseren wij u persoonlijk met de invulling van uw wijn-spijs combinatie.

In de winkel presenteren wij een zeer breed assortiment aan Champagne en wijnen van over de hele wereld. Wij beschikken ook beschikken over een grote selectie aan whisky, vodka, jenever, likeur, gin en speciaalbier. Qua champagne hebben wij een exclusieve samenwerking met verschillende Champagnehuizen, hierdoor hebben wij de mooiste champagnes voor ieder moment in huis. Om onze topwijnen optimaal te kunnen bewaren, beschikken wij over een ge klimatiseerde kluis van ongeveer 20 m² waar de wijnen onder ideale omstandigheden zoals constante temperatuur en de juiste luchtvochtigheid op u liggen te wachten.
 
Regelmatig organiseren wij proeverijen, masterclasses, wijn-spijs avonden en cursussen zodat u wijn op een andere manier gaat beleven. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en wij houden u graag op de hoogte.

  • Basbaan - thuiswinkel zakelijk
  • Basbaan - thuiswinkel
  • iDeal