Gaat u al watertanden?

Bij ons kunt u terecht voor de ultieme smaakbeleving!

Wie kent het niet? Een gezellige avond borrelen met vrienden en familie staat voor de deur en u bent de gastheer/vrouw. Dat betekent natuurlijk dat er lekkere borrelhapjes en een goede bijpassende wijn op tafel moeten komen. Diverse winkels gaat u af voor de borrelhapjes en dan nog die wijn… Welke wijn past eigenlijk goed bij al die verschillende hapjes? Ahhh, u kunt niet kiezen!No worries, we’ve got you covered. Bij Bas Baan Delicatessen koopt u de allerlekkerste borrelplanken en bijpassende wijnen in één winkel.

Bas Baan Delicatessen is een concept van Wijnhandel Bas Baan, de wijnspeciaalzaak in uw regio. Begonnen als kruidenierswinkel in de Da Costastraat en sinds 1935 een gerenommeerde wijnspeciaalzaak gesitueerd in het historische centrum van Zwijndrecht. U kunt bij deze moderne speciaalzaak niet alleen voor wijn terecht, maar ook voor heerlijke delicatessen, kortom u vindt hier dé ultieme smaakbeleving onder één dak.

“Met onze delicatessen kunnen wij de klant volledig ontzorgen en voorzien van dé ultieme smaakbeleving tijdens die gezellige borrelavonden. Een mooie borrelplank met heerlijke charcuterie, de beste olijven, diverse tapenades, vers gebrande noten en de heerlijkste buitenlandse kazen vergezeld met de best passende wijn uit onze winkel”, aldus Stefan Nijsink, eigenaar.

Wij zien u graag in onze winkel! Kom proeven en ervaar zelf de smaken van onze heerlijke delicatessen.

Relatiegeschenken
Momenteel is de meest drukke, maar ook leukste tijd voor de wijnspeciaalzaak aangebroken. Naast al die heerlijke delicatessen, borrelplanken en wijnen verkopen zij namelijk ook geheel op maat gemaakte relatiegeschenken.

Stefan: “Al jaren maken wij voor diverse bedrijven de meest uiteenlopende relatiegeschenken. Daarin staat voor ons de persoonlijke touch centraal. U bent immers uniek. Iedere relatie is uniek en zo ook onze wijnen en delicatessen. Bij ons vindt u geen standaard assortiment relatiegeschenken, maar maken wij samen met de klant een passend geschenk voor zijn of haar relaties. Wij nemen u mee door onze mooie winkel en geven u graag een passend advies. En… natuurlijk mag u even voorproeven!”