Investeren in wijn

speciaal voor u

Als liefhebber van wijn is het voor u mogelijk interessant om te investeren in wijn. Omdat wij tot de absolute top behoren van aanbieders van Bordeaux En-Primeur is het mogelijk om via ons te investeren in deze topwijnen.

Elk jaar bieden wij een breed scala aan "En Primeur" wijnen uit Bordeaux en zijn belangrijkste Appellaties. Dit zijn wijnen die rechtstreeks van het domein worden gekocht en vervolgens door Wijnhandel Bas Baan worden geleverd enkele weken na de botteling. Gemiddeld neemt de botteling tussen de tussen 18 en 24 maanden na het uitbrengen van de wijn in beslag. De prijs van de En Primeur wijn van een Château wordt vastgesteld tussen april en juli na de oogst. Dit vindt plaats nadat professionals en critici uit de hele wereld elke referentie hebben geproefd en beoordeeld.

Door En Primeur wijnen te kopen via Wijnhandel Bas Baan krijgt u toegang tot aantrekkelijke lage prijzen. Dit in tegenstelling tot wanneer de wijnen beschikbaar zijn op de reguliere markt. Omdat het En Primeur-systeem grotendeels verbonden is met Bordeaux en zijn grote Appellaties (denk aan Pauillac, Margaux, Saint-Estèphe, Saint-Julien, Pessac-Léognan, Saint-Émilion, Pomerol...) en wij verbonden specialisten zijn, hebben wij de privilege om En Primeur wijnen van minder bekende wijnhuizen aan te bieden. Dankzij dit systeem kunnen wij dus ook profiteren van zeldzame wijnen, die zeer gewild zijn bij kenners uit de hele wereld.

Heeft u interesse in investeren in wijn? Neemt u dan gerust contact met ons op via stefan@wijnhandelbasbaan.nl.